Meistä

Moi! Me rakennetaan, sisustetaan ja matkaillaan. Tuutko mukaan?

Villa Lume on tarina talounelmasta, rakentamisesta, sisustushaaveista ja omakotiasumisesta, jota täydentää matkailukertomukset sekä ajatuksemme onnellisesta elämästä. Tarkoituksemme on kannustaa ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan.

Blogin takaa löytyy parivaljakko, joka rakastaa kotoilua ja kiireetöntä yhdessäoloa. Rakennuttamiseen lähdimme ensikertalaisina ja sisustamisessa olemme höyhensarjalaisia. Olemme markkinointiviestinnän ja matkailun ammattilaisia. Ennen kaikkea olemme hyviä unelmoimaan ja haluamme tehdä haaveista totta, yksi kerrallaan.

Villa Lume on moderni ja yksilöllinen kivitalo metsän reunassa Uudellamaalla. Rakennusprojektiin lähtiessä toiveenamme oli toimiva ja yksilöllinen koti, jossa luonto on lähellä ja joka palvelee tarpeitamme nyt ja tulevaisuudessa. Se on pienen perheemme tukikohta, jonka täytämme elämällä joka päivä.

Blogissa kerromme avoimesti meille tärkeistä ja ajankohtaisista asioista, haasteista ja onnistumisista. Haluamme innostaa ja inspiroida sekä antaa käytännön vinkkejä muillekin haaveilijoille rakentamisen, sisustamisen, omakotiasumisen sekä matkailun parissa.

Tervetuloa seuraamaan blogiamme! Toivomme että tämä sivusto tarjoaa inspiraatiota sekä kannustaa ihmisiä haaveilemaan ja toteuttamaan unelmiaan. Haluamme blogin kautta kertoa kasvutarinan, paitsi meidän talosta myös sen ympärillä olevasta elämästä. Villa Lumen tarinaa voi seurata myös meidän somekanavissa, vaikkapa täällä.

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.