Krabi on yksi Thaimaan tunnetuimmista rantalomakohteista. Kirkasvetinen Andamaanienmeri tarjoaa hienot mahdollisuudet paitsi rantaleikkeihin, myös monenlaiseen vesiurheiluun, veneilyretkiin ja luontoelämyksiin. Maisemasta erityisen tekevät upeat karstivuoret, jotka nousevat jyrkästi merenpinnasta ja kätkevät sisälleen laguuneja ja luolia.

Tällä kertaa yksi reissun kohokohdista oli retki Hong -saarelle pitkähäntäveneellä. Saarella on kaunis laguuni jossa vesi on hyvin matalaa. Toisella puolella saarta on upea hiekkaranta. Hong-saarella on myös hyvät snorklailumahdollisuudet ja kanootilla voi meloa vaikkapa läheisiin luoliin. Saarella voi myös tehdä lyhyen kävelylenkin metsään aistimaan viidakkotunnelmaa. Tämän kauniimpaa paikkaa saa hakea, mutta muutkin innokkaat matkalaiset ovat sen löytäneet…

Ao Nang on Krabin vilkas turistikeskus, jossa voi nauttia torielämästä ja maistella katukeittiön antimia sekä käydä vaikkapa thainyrkkeilyottelussa. Parhaat luontoelämykset löytyvät kuitenkin ympäröiviltä saarilta.

Ihanaa äitienpäivää kaikille, lähelle ja kauas!

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.