Me vietettiin upea rakkausloma Helsingissä Lapland Hotels Bulevardilla (*majoitus saatu; kannattaa tsekata arvonta postauksen lopusta).

Tunturi-Lappi on meille rakas ja tärkeä paikka, ja tähän hotelliin astuessa oli kuin olisimme saapuneet tunturiin, vaikka olimmekin keskellä pääkaupunkia. Meitä sykähdytti erityisesti se, että kotimainen käsityö on nostettu hotellin sisustusratkaisuissa ansaitsemaansa korkeaan arvoon. Kaluste-, sävy- ja materiaalivalinnat sekä tiloja koristavat poronsarvet ja taljat henkivät pohjoista rauhaa ja ovat kaikki osa yhtä lappilaista tarinaa, joka avautui vierailijalle vähitellen. 

Meidän huone oli Junior Suite -tasoinen tilava spahuone, jonka varusteluun kuului sauna ja kylpyamme. Oma sauna on suomalaisessakin hotellihuoneessa ylellinen harvinaisuus, josta osasimme nauttia täysillä. Huoneisiin on lisäksi luotu rauhoittava lappilainen äänimaailma, joka tervehti vierailijaa heti ovea avatessa. Oman vivahteensa luovat myös Pentikin suunnittelemat uniikit astiat ja esineet, joita on esillä kaikissa huoneissa.

Meidän käytössä olleesta 8. kerroksen huoneesta avautui upea näkymä Bulevardille ja hotellin Kulta -ravintolasta käsin saimme seurata kantakaupungin katukuvaa aitiopaikalta. Kävimme puistokävelyllä, torilla ja meren rannassa, mutta enimmäkseen vain lepäsimme ja nautimme toisistamme sekä hotellin elämyspalveluista.

Ravintola Kultá ansaitsee erityismaininnan tunnelmasta ja tasokkaasta ruoasta. Me nautimme viiden kurssin yllätysmenun, jonka jokainen annos oli taitavasti rakennettu ja siten Lapin maut pääsivät oikeuksiinsa. Annokset toimivat viinipaketin kanssa aivan erinomaisesti, mutta saatavilla oli myös raskaana olevalle soveltuvia annoskohtaisia mocktaileja.

Yllätysmenun antia

Aamiaisella mietittiin yhdessä, mikä teki tästä paikasta niin erityisen. Ehkä se, että täällä saa kohdata pohjoisen rauhaa ja mystiikkaa keskellä Helsinkiä. Tai se, että seesteiselle Lappi-teemalle pysytään uskollisena läpi kaikkien tilojen, ruoka-annosten ja palveluiden. Tai kenties se, että useimmissa huoneissa on oma sauna, jota ulkomaisetkin vieraat voivat rauhassa kokeilla. Meillä sauna lämpesi kahteen kertaan ja lilluttiin pitkään myös vaahtokylvyssä. Uni maistui pehmeissä vällyissä ja aamupala oli vertaansa vailla.

Oli ihanaa viettää laatuaikaa oman rakkaan kanssa kotikaupungin sykkeessä. Meidän rakkausloma oli täydellinen, eikä ihme että tämä hotelli näyttää saaneen myös Tripadvisorissa parhaat arvioinnit kaikista Helsingin hotelleista (top rated).

Jaa oma Lapventure -kuvasi ja voita yö kahdelle uudessa Lapland Hotels Arenassa Tampereella

Lapland hotelsilla on parhaillaan käynnissä #lapventure -kampanja, jonka puitteissa jokainen voi kokea oman Lappi-seikkailunsa ympäri Suomen. Kesän aikana somessa jaetut matkakuvat tunnisteilla #lapventure ja #laplandhotels ovat mukana arvonnassa, jossa voi voittaa yön kahdelle hengelle uudessa, joulukuussa avautuvassa Lapland Hotels Arenassa Tampereella.

Lapland Hotels on kotimainen, perheomisteinen hotelliketju, jolla on hotelleja ympäri Suomen. Lapin voit kokea siis joko kaupunkien sykkeessä tai aidossa Lapissa. Tällä hetkellä myös joka 6. yö on maksuton kun majoitut Lapland Hotelsin toimipisteissä. Majoitusöitä omaan Lapventure-passiisi voi kerätä 27.9.2021 saakka ja käyttää ilmaiset yöt 31.1.2022 mennessä. Lapland Hotelsin sivulla on myös houkuttelevia kesähintoja, joihin kannattaa tutustua.

Aamiainen oli taivaallinen

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.