Kreikka on yksi meidän perheen suosikkikohteista rentoon rantalomailuun. Lentomatka on lyhyt ja kaikki on muutenkin niin tuttua ja helppoa. Tällä kertaa suuntasimme Kreetalle.

Parasta rantalomailussa on kiireetön yhdessäolo tärkeiden ihmisten kanssa, aurinko ja lämpö, lasten kanssa polskiminen ja vapaa pääsy valmiiseen pöytään. Lisäksi se mitä rantalomalla kaipaamme, on hyvät ja monipuoliset liikunta- ja urheilufasiliteetit sekä mahdollisuus terveellisiin ruokavalintoihin.

Sitten kun poolilla lekottelu rupeaa tylsistyttämään – tämä vaihe tulee kuitenkin aina jossain vaiheessa eteen – on mukavaa käydä tutustumassa paikalliseen cityyn ja katsella ohikulkijoita sekä aistia tunnelmaa.

Haniassa vieriviereen rakennetut eriväriset kivitalot reunustavat kivettyjä rantakatuja, joita Välimeren aallot huuhtovat väsymättömästi. Toinen toistaan sympaattisemman näköiset rantaravintolat tarjoavat laajaa kalaruokien ja merenelävien kattausta. Hymyilevät ihmiset saavat tuntemaan olon tervetulleeksi. Taustalla kuuluva merilintujen kiikitys ja kaupustelijoiden kevyt puheensorina ei häiritse meidän rauhaa, vaan kutsuu avaamaan katseen kohti ulappaa. Tämä on lepoa.

Leave a comment

 

Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkailublogi

Villa Lume © 2020. All Rights Reserved.