Abu Dhabi on yksi monipuolisimmista lähellä Eurooppaa sijaitsevista matkakohteista, jossa on lämmintä ja aurinkoista ympäri vuoden. Suhteellisen lyhyt lento mahdollistaa sujuvan siirtymisen, joka on erityisesti lapsiperheille iso plussa.

Perinteisen pulikoinnin ohella erilaisia elämysmahdollisuuksia on todella runsaasti. Kaikenikäisille löytyy varmasti mieleistä tekemistä. Vanhempi väki voi suunnata vaikkapa paikalliseen Louvreen tai Abu Dhabin perinnekylään. Sillä aikaa lapsenmieliset saavat painella Yas-saarella sijaitseviin teemapuistoihin, kuten Warner Bros- tai Ferrari-maailmaan, josta muuten löytyy maailman nopein vuoristorata. Tarjolla on myös mm. aavikkoajelua, kamelifarmia, shoppailua, spa hoitoja, eri urheilulajien harrastusmahdollisuuksia (esim. autourheilu ja golf) ja oikeastaan mitä tahansa mitä vaan voi kuvitella.

Täällä viettäisi mielellään pidemmänkin tovin ja tätä paikkaa on helppo suositella lomakeitaaksi muillekin. Lämmin suositus varsinkin sellaisille lapsiperheille, jotka kaipaavat lomamatkalla muutakin tekemistä kuin altaalla lekottelua.

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.