Uusi vuosi antaa tilaa uusille aluille ja kasvulle.

Työssäkäyvän perheellisen arkitodellisuutta on se, että jos menestyy yhdellä elämän osa-alueella, todennäköisesti jokin muu alue jää liian vähäiselle huomiolle. Sellainen olotila on ollut ainakin meillä hyvin harvinainen, että tuntisi suoriutuvansa kaikesta sataprosenttisesti. Sen sijaan mukana kulkee jatkuva syyllisyys siitä ettei kaikki langat ole käsissä. Joka päivä olemme valintojen edessä ja jokainen valinta jättää väkisinkin jotain ulkopuolelle. Kaikkea ei voi saada yhtä aikaa ja jotain jää aina kesken.

Onneksi loppuvuoden vapaat mahdollistivat pysähtymisen ja rauhoittumisen oman itsensä ja elämän tarkastelemiseen. Kaikki mitä tähän mennessä on tapahtunut, kaikki ilot ja surut, saavutukset ja menetykset, ovat valmistelleet meitä tähän hetkeen. Tänä vuonna, tällä viikolla, tänä päivänä, meillä on mahdollisuus tulla paremmiksi versioiksi omasta itsestämme.

Jos jokainen päivä on lahja, kuinka voisimme oppia käyttämään ajan oikein ja juuri siihen mikä on tärkeää? Miten oppisimme elämään omia toiveita ja unelmia vastaavaa elämää? Jos elämässä on kyse kasvusta, kuinka voisimme olla kuin vesi? Vesi ei yritä ravita elämää, mutta se kuitenkin tekee niin aina tullessaan yhteyteen kasvien, eläinten tai ihmisten kanssa. Vesi auttaa muita olemalla oma luonnollinen itsensä. Itämaisen viisauden mukaan olla kuin vesi on valaistuneisuuden korkeimpia muotoja. Vain hyväksymällä itsesi sellaisena kuin olet ja olemalla läsnä voit ravita muiden kasvua.

Ohje itselle: Mikä on tärkeää juuri nyt? Keskity siihen ja lakkaa tuntemasta syyllisyyttä kaikista niistä muista asioista joita et pysty tekemään täydellisesti. Nauti tästä hetkestä ja koristele se kukkasin.

“Confidence without ego, Love without insecurities, Wisdom without arrogance, Growth without limits, Journey without fear.” -Lalah Delia

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.