Kaupallinen yhteistyö: Holiday Club ja Somessa.com (pr-matka)

Tänä kesänä meidän juttu on kotimaan matkailu. Suomessa on niin paljon upeita kaupunkeja, kyliä ja luontokohteita, jotka ovat näkemisen arvoisia ja tarjoavat hienoja elämyksiä. Vaikka kotimaan kohteita on tullut vuosien mittaan nähtyä sekä työn että harrastusten merkeissä, yllättävän monia paikkoja on vielä näkemättä ja useampaan suosikkikohteeseen on jatkuva kaipaus.

Korkkasimme kesän minilomalla Turussa. Valitsimme kohteen, joka olisi sopivan lähellä ja jossa olisi mielekästä tarjontaa myös meidän tokaluokkalaiselle. Ensimmäinen pysäkki oli Forum Marinium -laivamuseo, joka osoittautui täydelliseksi hittituotteeksi. Varsinkin Suomen Joutsenessa oli paljon ihmeteltävää ja muutkin museolaivat vetivät puoleensa. Lounaan ja puistojätskien kautta suuntasimme hotellille.

Holiday Club Caribia on monipuolinen kylpylähotelli ja lapsiperheen ykkösvalinta Turussa. Saman katon alle on koottu kattavasti palveluita ja aktiviteetteja, kuten useampi ravintola, kylpylä, Superpark ja minigolf, joten täältä ei tarvitse lähteä yhtään mihinkään. Koronan takia aukioloaikoja oli osittain rajoitettu eivätkä kaikki kompleksin palvelut olleet vielä käytössä, mutta vastaavasti kylpylässä sai nauttia väljyydestä ja tilasta. Caribian kylpyläosasto on värikäs kokonaisuus, josta löytyy monenlaisia pulikointimahdollisuuksia sisällä ja ulkona. Meidän 7-vuotias viihtyi erinomaisesti vesiliukumäissä, isäntä nautti poreilusta ja äiti uskaltautui ensimmäistä kertaa kylmäaltaaseen. Testasimme myös paikan burgerit ja peliluolat, sekä tietysti jalkahoidot. Ihanaa aikaa yhdessä!

Hyvin nukutun yön jälkeen kipitimme suoraan aamupalalta takaisin kylpyihin, ja puolilta päivin siirryimme Turun linnaan tutkimaan alueen paikallishistoriaa. Turussa olisi ollut paljon muutakin kivaa tarjolla (ks. lista täällä), mutta halusimme välttää liikaa suorittamista, joten tässä oli meille ihan tarpeeksi ohjelmaa pariksi päiväksi.

Turku ja Holiday Club tarjoilivat meille lempeitä ja herkullisia yhdessäolon hetkiä, joiden avulla pääsimme jo ennen juhannusta aurinkoisen kesäisiin lomatunnelmiin. Kiitos ja näkemiin!

Kesäloman kunniaksi saat -15% alennuksen Holiday Clubin verkkokaupassa varaamastasi lomasta koodilla LOMA15. Buukkaathan omasi osoitteessa www.holidayclub.fi.

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.