Testattiin miten erilaiset pöydät ja penkit toimisivat meillä makuuhuoneessa yöpöytinä. Testiin valikoitui nykyisten ByCrean Iris-yöpöytien lisäksi &Traditionin Lato-pöytä, Skagerakin Royal Chair ja Zoco Homen Root Stool.

Jokainen näistä on muotokieleltään erilainen ja omalla tavallaan kaunis. Periaatteessa ne kaikki sopisivat hyvin yöpöydäksi. Käytettävyyteen vaikuttaa kalusteen korkeus ja saatavilla oleva säilytystila. Lisäksi kalusteen muoto vaikuttaa siinä mielessä, että seinässä oleva pistorasia olisi hyvä saada yöpöydän taakse piiloon.

Päädyttiin siihen, että alkuperäiset ByCrean yöpöydät säilyvät nykyisillä paikoillaan. Ne ovat paitsi kivan näköiset, myös käytössä kätevät vetolaatikon ja lehtipidikkeen takia. Jokaiselle esineelle löytyy oma sijoituspaikkansa meidän kodista, mutta välillä sisustukseen on kiva hakea vaihtelua ja se onnistuu helposti monikäyttöisten design-kalusteiden kanssa. 

Valoa päivääsi!

2 Comments

 • Posted 26 huhtikuun, 2021
  by niina

  Mistä nuo makuhuoneen valot jotka on seinän kulmassa? hienot 🙂

  • Posted 17 toukokuun, 2021
   by Villa Lume

   Kiitos ja pahoittelut vastaamisen viiveestä. Kyseiset led-valot ja valolistat on hankittu Winlediltä, kuten valtaosa muistakin kiinteistä valaisimista meidän kotona. Voidaan suositella. 🙂

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.