Vauvan huoneen sisustus

Meidän kodin ylimääräinen huone on vihdoin saamassa kunnollisen käyttötarkoituksen. Aiemmin joogahuoneena toiminut tila valmistautuu palvelemaan pian syntyvän vauvan huoneena. Olemme viime kesästä lähtien pikku hiljaa tehneet erinäisiä hankintoja, kuten nojatuolin, pinnasängyn ja lipaston. Osittain hankintoja on tehty vauvaa varten second-handina torista sekä instagram-kirppiksiltä, osittain saatu ihanilta ystäviltä ja osittain ostettu ihan uutena. Inspistä vauvan huoneen sisustusratkaisuihin on haettu mm. pinterestistä, sisustuslehdistä ja asuntomessuilta. Halusimme näin alkuun luoda tästä neutraalin ja rauhoittavan tilan, vaikkakin voi hyvin olla että vauva itse tykkäisi enemmän kirkkaista väreistä. 

Olin jo melkein unohtanut millaista välineurheilua vauvan kanssa oleminen olikaan, tai ainakin millaisena se meille hormonihuuruisille odottaville äideille markkinoidaan. Minä tietysti heikkoina hetkinä olen langennut kaiken maailman houkutuksiin, mutta tässä pari juttua, joita ilman ajateltiin tulla toimeen: sänkykatos ja mobile. Sen sijaan vaunut, sitterit, leikkimatot ja syöttötuolit on jo hankittuna ja odottamassa pikkuisen saapumista. Lisäksi isomman lapsen vauva-ajalta sattui vielä olemaan joitain leluja tallella, vaikka pieneksi jääneet vaatteet ja hoitotarvikkeet olikin jo ajat sitten annettu kiertoon. Kelasta saatu äitiyspakkaus yllätti positiivisesti, sillä tuotteiden värimaailma oli mukavan neutraali ja yhtenäinen, ja myös vaatteiden koot oli mielestäni suunniteltu fiksusti – pelkästään näilläkin varusteilla pääsisi hyvään alkuun vauvelin kanssa.

Nyt kun äitiysloman alkuun on enää pari viikkoa aikaa, laitetaanpa kuvia jakoon meidän sisustusprojektista. Jännää muuten huomata, kuinka kahtena eri päivänä otetuissa kuvissa näkyy valo ja sävyt hieman erilaisina. Huomaatko eroja? Entä arvaatko kuvien perusteella onko meille tulossa poika vai tyttö?

Vauvanhuoneen sisustustuotteet

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.