Vaatehuone on yksi niistä asioista, jonka halusimme toteuttaa mahdollisimman kustannustehokkaasti. Tämä on meidän talon ainoa valkoinen huone. Halusimme valoisan ja simppelin pienen vaatesäilytys- ja pukeutumismaailman, joka olisi helppo pitää siistinä ja johon olisi ilo astua sisään.

Toiveenamme oli, että tilaan saisi upotettua mahdollisimman paljon säilytys- ja rekkitilaa, ja ettei yläikkuna jäisi kokonaan hyllyjärjestelmän taakse piiloon. Pyysimme tarjoukset useammalta eri säilytysjärjestelmätoimittajalta, mutta ihme kyllä mikään niistä ei täyttänyt kaikkia toiveitamme tai vakuuttanut täysin toimivuudellaan.

Kouvolan asuntomessuilla ihastuimme Sievitalon kohteen @meidanunto vaatehuoneeseen. Se miellytti meitä ilmavuudellaan ja keveydellään. Meillä käytettävissä oleva tila oli vähän erilainen, ja kuten sanottua, halusimme mahdollisimman yksinkertaisen ja helpon toteutuksen. Valintamme oli Ikean Elvarli hyllyjärjestelmä ja tältä se nyt näyttää. Tähän mennessä käyttökokemus on erinomainen, joten lämmin suositus: kyllä parilla satasellakin voi saada hienon ja toimivan vaatehuoneen.

**

How to create a light and bright wardrobe on a budget

Here’s our simple all-white wardrobe. It’s a small and minimalist space with maximum storage for clothing. We went with Ikea’s Elvarli storage system and we are loving the light and airy feel as you enter the space. This room was done with just a few hundred bucks and so far the user experience is great.

2 Comments

 • Posted 6 lokakuun, 2019
  by Milla Sukhimatoilta

  On kyllä kaunis ja valoisa vaatehuone, ei mikään pimeä luola mitä ne yleensä ovat. Hienoa jälkeä!

  • Posted 15 lokakuun, 2019
   by Villa Lume

   Kiitos ihanasta kommentista Milla! Se on pieni tila mutta valoa riittää. Ihanaa syksyä! 🙂

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.