Kaupallinen yhteistyö: Nordic Nest

Syksyinen sisustusvimma?

Syyssateiden ja viiman saapuessa tekee mieli taas käpertyä sisätiloihin. Vuodenajan vaihtuminen tuo mukanaan uusia rutiineja ja uudenlaisia mahdollisuuksia laatuaikaan kotona. On ihanaa sujahtaa sohvalle koko perheen voimin, kääriytyä huopaan ja katsoa vaikkapa luontodokumenttia. Onko sinuun jo iskenyt syksyinen sisustusvimma?

Koronatilanteen kehittyessä vaikuttaa siltä, että kotoilua on luvassa tavallista runsaammin tänä syksynä. Tällä kasvomaskien, turvavälien ja sosiaalisen etäisyyden aikakaudella on tärkeää, että koti on sellainen paikka jossa oikeasti viihtyy.

Meidän sisustusmaku ei vaihdu sesonkien mukana, vaan tänäkin syksynä kotimme verhoutuu samoihin tuttuihin maanläheisiin sävyihin kuin tähänkin asti. Rakastamme lempeää ja konstailematonta skandinaavista sisustustyyliä, joka muodostuu laadukkaista design-tuotteista, luonnonmateriaaleista ja yksinkertaisuudesta. Nämä ainekset saavat meidät viihtymään kotona.

Hyödynnä alekoodi Nordic Nestin verkkokaupassa

Olemme kooneet tähän postaukseen kuvakollaasin meidän suosikkituotteista Nordic Nestin Scandi Living -kokoelmassa. Vastaavia tuotteita löytyy meidänkin kodista. Mikä parasta, syys- ja lokakuun ajan voit hyödyntää -10% alennuksen koodilla villalume10. Alennus koskee kaikkia Scandi Living -tuotemerkin tuotteita ja voit yhdistää sen myös muihin kampanjatarjouksiin, joita löytyy runsaasti Nordic Nestin verkkokaupassa juuri nyt.

Lempeää lämpöä syksyn iltoihin!

P.S. Huomasithan myös valaisinalen Nordic Nestin verkkokaupassa? Sieltä löytyy hienoa designlamppuja -20% alennuksella. Käy klikkailemassa omasi 27.9. mennessä.

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.