Tänä syksynä pudonneiden lehtien määrä on ollut jokseenkin ennätyksellinen. Johtuneeko siitä että parin vuoden asumisen jälkeen takapihan kasvillisuus on ehtinyt kunnolla toipumaan rakennusajan rasituksista? Avoterassit ovat saaneet kauniin kellertävän lehtipeitteen ja ruska on tullut osaksi jokaisen huoneen sisustusta maisemaikkunoiden kautta.

Toki syksyisin tekee muutenkin mieli päivittää kodin sisustusta pienillä muutoksilla, kuten vaihtamalla tekstiileitä ja korvaamalla tuoreet kukat kuivakukilla tai oksilla. Tänä syksynä loppuraskauden väsymys ja anemia ovat kuitenkin tehneet vähän laiskaksi, ja on ollut kivaa huomata että ruska saa olla osana meidän sisustusta myös ilman sen kummempaa omaa vaivannäköä, luontoäidin tarkoittamalla tavalla.

Syksyn pimenevinä iltoina meidän kotia valaisevat kynttilät ja kokoonnumme usein perheen kesken meidän lempipaikalle tv-huoneeseen viettämään rauhallista lukuhetkeä tai leffailtaa. On aika kivaa katsella kuinka puista putoilevat lehdet leijailevat tuulessa, samalla kun itse saa olla peiton alla lämpimässä ja käpertyneenä rakkaimpien kainaloon.

Lempeää syksyä kaikille!

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.