Kaupallinen yhteistyö: BoConcept / Vepsäläinen

Kesäkuu on avannut meille uuden ulottuvuuden tähän kotiin. Aurinkoisina päivinä huomaamme etsiytyvämme yhä useammin kattoterassille. Siitä on muodostunut meidän oma pieni kesäparatiisi, josta aukeaa pieni pala taivasta.

Kattoterassiamme koristaa BoConceptin ihanat Rome aurinkotuolit, jotka kutsuvat luokseen rentoutumaan ja nauttimaan nyt jo lähes helteisistä kesäpäivistä. Välillä voi pulahtaa porealtaaseen vilvoittelemaan, ja antaa auringon kuivata samalla kun syventyy selailemaan lehteä tai kuuntelemaan äänikirjaa.

Aurinkotuoleja hankkiessa tiesimme ainoastaan mitä emme halunneet. Moni on saattanut vaikkapa etelän matkalla joskus kokea aurinkotuolipainajaisen, jossa nihkeä pintamateriaali tuo hikikarpalot pintaan ennen kuin on edes kunnolla ehtinyt asettua aloilleen, tehden olosta tukalan. Kuulostaako tutulta? Emme siis halunneet aurinkolaveria, joka nitisee ja natisee aina kun siinä hieman liikahtaa, tai joka saattaa ihan itsestään nitkahtaa väärään asentoon, pelästyttäen pahaa aavistamattoman lekottelijan kirskahtelullaan. Emme myöskään halunneet kalustetta, jonka pieni tuulenpuuska saattaisi heittää naapurin pihalle tai sellaista, jonka vieteriosat tärväytyisivät helposti käyttökelvottomiksi. Sen sijaaan halusimme tukevat ja kestävät aurinkotuolit, jotka olisivat ilmeeltään ajattomat, rakenteeltaan kestävät ja materiaaleiltaan kutsuvat ja miellyttävät.

Hankimme samassa yhteydessä muutkin ulkokalusteet BoConceptilta (kerroimme niistä jo aiemmin täällä), joten kokoelman täydentäminen Rome-sarjan aurinkolavereilla vaikutti itsestään selvältä valinnalta. Halusimme eri terasseille sijoitettujen ulkokalusteiden olevan yhteensopivia toistensa kanssa, siltä varalta että haluaisimme myöhemmin vaihtaa niiden järjestystä esimerkiksi puutarhajuhlien yhteydessä taikka ihan muuten vain.

Muutaman käyttökerran perusteella voimme todeta, että nämä ovat parhaat aurinkotuolit ikinä, emmekä vaihtaisi niitä enää mistään hinnasta. Ne ovat kauniita sellaisenaan ja ne voi stailata eri tyylisiksi koska ne ovat muodoltaan varsin minimalistiset ja siten muunneltavat.

Nämä aurinkotuolit viettivät koko viime talven taivasalla eivätkä olleet siitä moksiskaan. Lisäksi meidän kattoterassilla on usein aika tuulista, joten arvostamme hyvin paljon näiden kalusteiden tukevuutta ja laatua. Kalustetoimitukseen sisältyi myös vedenpitävät patjansuojukset, jotka ovat ollut meillä jo paljon käytössä koska kattoterassi ei ole säältä suojassa ja siten tuuli ja sade sitä ajoittain koettelevat. Kätevän tarrakiinnityksen avulla suojukset pysyvät paikallaan kovassakin tuulessa, ja siten aurinkotuolit ovat helposti käyttövalmiina heti kun aurinko taas pilkistää.

Ihanaa kesää kaikille, toivottavasti löydätte myös oman palan taivasta.

2 Comments

 • Posted 29 kesäkuun, 2020
  by Maija

  Onpas todella hienot aurinkotuolit ja sopii todella hyvin tuonne teidän terassille! Meillä myös röpsähti meidän aurinkotuolit meidän pihalla ihan talven aikana, että meni ihan ruosteeseen, niin pitää ruveta katselemaan sellaisia, joissa on parempi pinta tai sinkitys tai vastaava. Kiva kuulla, että nuo eivät olleet moksiskaan talvesta ja kosteudesta. Todella täyteläisen saa myös noilla tyynyillä ja vilteillä!

  • Posted 30 kesäkuun, 2020
   by Villa Lume

   Juu, todella ihanat ovat käytössä nuo @boconceptfinland aurinkolaverit Vepsäläiseltä. En ole vielä parempia löytänyt, joten tämä oli kyllä napakymppihankinta. Valoa ja lämpöä kesään sinulle, pysytäänhän kuulolla! 🙂

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.