*Kaupallinen yhteistyö: LuinLiving

Yksi suosikkipaikoistamme uudessa kodissa on meidän pieni kylpymaailma. Meillä saunotaan usein ja peseytyminen on samalla myös mahdollisuus rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Pyyhkeet ripustetaan kodinhoitohuoneeseen, joka palvelee myös pukeutumistilana. Valaistusta säätämällä voi luoda sopivan tunnelman. Kylpyhuoneestamme puuttuu vielä amme, mutta sauna onkin täällä se juttu. 

Tummaan talvi-iltaan tuo satumaista iloa kiireetön kotikylpylähetki yhdessä perheen kanssa. Lempeän luonnollinen saippua tuoksuu ihanalle ja pesee arjen pois iholta. Riittävän pitkä löylytuokio auttaa uudistumaan ja lupaa levolliset yöunet. Suihkun jälkeen pehmeään pyyhkeeseen kääriytyminen tarjoaa viipyilevää nautintoa ja viimeistelee kodikkaan hemmotteluhetken.

Kotimaisen LuinLivingin kylpytuotteissa ei ole mitään arkista. Ne auttavat kohottamaan puhdistautumisrutiinit uudelle tasolle ja sametinpehmoiset kylpypyyhkeet ovat parhaat ikinä.

Täytyy muistaa, että pitämällä huolta itsestäsi autat myös läheisiäsi olemaan onnellisia. Rentoutuneena ja hyväntuulisena olet parempaa seuraa ja sinulla on enemmän valmiuksia vastata muiden tarpeisiin.

Paras joululahja minkä voit itsellesi tai läheisellesi antaa on hyvä olo. Nämä ihanuudet auttavat luomaan ruhtinaallisia kotikylpyhetkiä vaikka joka päivä. Me odotamme pukinkontista vielä ainakin näitä laudeliinoja.

Gentle home spa

One of our favorite spots in our new home is the bathroom and sauna. These cold and dark winter evenings call for relaxing home spa moments with the family. 

There’s nothing mundane about the Finnish LuinLiving home spa products. The bath towels are the softest ever and will lift your cleansing routines to a new level.

Thus, “do something today that your future self will thank you for”  -Unknown

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.