Kaupallinen yhteistyö: Lumon

Lasitetulla terassilla suojassa sateelta ja viimalta

Noin vuosi on kulunut siitä kun muutimme tähän kotiin. Varsin pian muuton jälkeen tilasimme jo rakennusvaiheessa haaveilemamme lasitukset päätyterasseille. Meille oli alusta asti selvää, että haluaisimme asennuttaa lasitukset mahdollisimman pian, jotta pystyisimme hyödyntämään kodin ulkotiloja myös sään viilentyessä ja saisimme ulkokalusteet talven ajaksi säältä suojaan ja turvallisesti lukkojen taakse.

Tapamme mukaan kilpailutimme tunnollisesti mahdolliset yhteistyökumppanit ja päädyimme hankkimaan terassilasitukset Lumonilta. Valinta oli lopulta helppo, sillä kilpailukykyisen tarjouksen lisäksi meillä oli aiempi myönteinen käyttökokemus Lumonin tuotteista ja sen myötä vahva luottamus siihen, että saisimme laadukkaan ja pitkäikäisen ratkaisun. Halusimme puitteettomat terassilasit minimalistisella lookilla ja meille oli myös tärkeää suosia kotimaista yritystä.

Syyskuussa Lumonin edustaja tuli mittauskäynnille, jonka yhteydessä keskustelimme toiveistamme sekä toteutuksen mahdollisuuksista ja profiilien värivalinnoista. Vielä saman päivän aikana sähköpostiin tipahti tarjous, jossa oli huomioitu kaikki sovitut asiat. Lokakuussa tehtiin kaupat ja asennus toteutui marraskuun puolivälin tienoilla. Lumonin tuotteista meille valikoitui Lumon 5 parvekelasitus sekä Lumon 7T puitteeton avautuva terassilasitus.

Asennuksen suhteen meillä oli huolenaiheena kuinka uuden kotimme tuoreet pinnat kestäisivät vahingoittumattomina, kun isoja lasielementtejä kannettaisiin sisäkautta yläterassille. Tämä huoli osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä asentajat toimivat erittäin ammattimaisesti ja suojasivat sisätilat todella huolellisesti. Asennuksen yhteydessä saimme myös opastuksen uusien lasitusten käyttöön.

Kotitoimisto sisällä ja ulkona

Nyt lähes vuosi hankinnan jälkeen, olemme enemmän kuin tyytyväisiä terassilasitusten hankintaan. Koronan aikana, kun kotoilua on tullut enemmänkin harrastettua, on etätyöpäivän saanut hyvään vauhtiin terassilla aamukahvia siemaillen ja metsämaisemista inspiraatiota ammentaen. Täällä on hyvä olla säällä kuin säällä, eikä sadekuuron yllättäessä tarvitse kiireellä kerätä kamppeitaan suojaan vaan voi istua rauhassa ja jatkaa touhuamista. Lasitusten ansiosta meillä on ollut kotitoimisto sisällä ja ulkona, eli ainakaan olosuhteista ei ole jäänyt työteho kiinni.

Nyt on hyvä aika asentaa terassilasit

Keväällä kotiterassikausi alkoi meillä selvästi tavallista aiemmin ja kesällä lasit saattoi avata kokonaan auki ja antaa auringon säteiden helliä. Nyt taas syksyllä iltojen hämärtyessä ja sään viilentyessä on terassilla mukavaa ihailla syksyn värejä.

Juuri tähän aikaan vuodesta on hyvä hetki miettiä terassilasitusten hankintaa, sillä ainakin meillä kotiterassikausi jatkuu ympäri vuoden. 

Syyskuinen poutapäivä lasitetulla terassilla:

Sateelta suojassa lasitusten ansiosta:

Iltanuotiolla terassilasit voi halutessaan siirtää helposti sivuun:

2 Comments

 • Posted 30 syyskuun, 2020
  by Tuula

  Ihanan isot terassilasit teillä. Tuollaisella terassilla kelpaa viettää aikaa vuoden ympäri. Meidänkin pitäisi uusia täällä Vaasan suunnalla oman terassin lasitus. Haaveilen samanlaisesta lankkulattiasta, se toisi lämpöä tilaan.

  https://liite.fi/terassi–ja-parvekelasitus.html

  • Posted 2 lokakuun, 2020
   by Villa Lume

   Kiitos paljon kannustuksesta ja ihanaa syksyä. <3

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.