Kaupallinen yhteistyö: Vepsäläinen (BoConcept)

 

Kesäajan alkamisen kunniaksi päätimme laittaa parvekkeen kuntoon. Tämä on meidän ensimmäinen kevät uudessa kodissa ja pihahommat odottavat vielä tekijäänsä. 

Elämme hyvin poikkeuksellista aikaa koronaviruspandemian jyllätessä niin Suomessa kuin maailmallakin. Nyt on vietettävä paljon aikaa kotiympäristössä ja suojeltava siten omaa ja läheisten terveyttä. Vallitsevasta kriisistä ja epävarmuudesta huolimatta, tai ehkä juuri siksi, haluamme nauttia jokaisesta kotoilun ja yhdessäolon hetkestä niin sisällä kuin ulkonakin.

Kevätaurinko paistaa ja vaikka lämpötilat ovat ajoittain vielä pakkasella, tarjoaa lasitettu terassi helpon ja mukavan ulkoilumahdollisuuden nyt kun kotoa ei ole hyvä liiaksi poistua. Halusimme tehdä parvekkeelle mukavat puitteet rennolle yhdessäololle, jotta kotielämä saisi uuden ja raikkaan ulottuvuuden.

Viime kesänä, kun talo oli vielä rakenteilla, pohdimme tulevia kalustehankintoja ja ihastuimme BoConceptin terassikalusteisiin. Ne vaikuttivat aivan ylivoimaisilta sekä designin että käyttömukavuuden suhteen, joten uskalsimme tilata ne verkosta ilman että kävimme edes liikkeessä ensin tunnustelemassa. BoConceptin ulkokalustemallisto henkii modernia luksusta. Kalusteissa korostuu puhdaslinjaisuus ja minimalistinen design, jonka ilme on erottuva ja samalla ajaton. Kevään ensimmäiset rentoutumishetket parvekkeella ovat osoittaneet, että tämä ensivaikutelma oli aivan oikea.

BoConceptin Rome-sohva on muhkea mutta samalla kuitenkin keveä. Moduuleja on helppo yhdistellä tilaan kuin tilaan sopivaksi. Monesti terassisohvien ongelmana on se, että pehmusteet liukuvat helposti pois paikaltaan ja niitä saa jatkuvasti olla pöyhimässä ojennukseen. Tällä sohvalla istumismukavuus on omaa luokkaansa ja mikä parasta, pehmusteet pitävät muotonsa ja pysyvät paikallaan vaikka useampikin terassiulkoilija sukeltaisi yhtä aikaa sen syleilyyn. Materiaalit ovat säänkestäviä ja miellyttävän tuntuisia. Näistä on meille iloa vielä vuosiksi eteenpäin.

Rome-sohvien lisäksi parvekettamme somistaa myös Elba-loungetuolit ja pöytä samalta valmistajalta. Tulemme varmasti viettämään paljon aikaa tällä parvekkeella ja kodin muillakin terasseilla tulevina viikkoina ja kuukausina. 

Ihanaa kotiterassikauden avausta kaikille. Pidetään toinen toisistamme huolta ja pysytään kotona sekä kotiterasseilla! 

2 Comments

 • Posted 29 maaliskuun, 2020
  by Milla Sukhimatoilta

  Tuo sohvan idea ja toteutus ovat kyllä erinomaisia! Nyt toivotaan aurinkoista kevättä, kun sitä kotona enimmäkseen vietetään 🙂

  • Posted 30 maaliskuun, 2020
   by Villa Lume

   Todellakin, aurinkoa ja lämpöä on tilauksessa. 🙂 Nyt vain kärsivällisesti vietetään aikaa kotioloissa ja muistetaan pitää yllä myönteistä suhtautumista nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Voimia!

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.