Kaupallinen yhteistyö: Winled

Ensimmäinen talvi uudessa kodissa osoitti, kuinka onnistuneen valinnan teimme satsaamalla ulkovalaistukseen. Viime talvi oli lumeton ja synkkä, joten valoa todella kaivattiin ja onneksi sitä oli saatavilla.

Talon ulkoseiniin valitsimme Winledin valikoimasta Hydra 12W -valaisimet, joiden ylös ja alas kohdistuvat valokeilat luovat tiimalasimaisen kuvion talon seinään. Ne paitsi valaisevat kulkureittejä talon ympärillä, myös korostavat hienosti talon modernia julkisivua ja luovat viimeistellyn ilmeen.

Teknisinä tietoina mainittakoon, että Hydra-valaisimessa valoteho on erinomainen. Nämä lamput kirkastavat korkeatkin seinäpinnat. Valon lämpötila 4000 kelviniä, mikä on luonnonvaloa jäljittelevä valolämpötila. Valaisimen valokeilaa voi itse säätää myös siten, että se osoittaa pelkästään ylös tai alas. Ja mikä parasta, valaisin on pitkäikäinen, sillä sen käyttöaika on arviolta 50 000h. Näitä on saatavana valkoisen ohella myös mustana ja antrasiitin harmaana.

Kattoterassille valitsimme Winledin Verde 9W -valaisimet, jotka ovat valitettavasti sittemmin poistuneet valikoimasta. Tämä hieno ovaalin muotoinen seinävalaisin antaa tyylikkään epäsuoran valoefektin kahteen suuntaan ja luo ylellistä tunnelmaa tähtien tuijotteluun taivasalla. Korvaavia tuotteita voi tiedustella Winledin asiakaspalvelusta.

Meillä ulkovalot on asennettu toimimaan osittain hämäräkytkimellä, osittain liiketunnistimilla ja osittain manuaalisesti. Näin pystymme helposti säätämään tarvittavaa valon määrää eri vuorokauden- ja vuodenaikoina halutuissa paikoissa. Vielä ei ole tullut eteen tilannetta, jossa olisi joutunut pimeässä hapuilemaan pihamaalla, päinvastoin, on voinut valita mitä valoja halutaan kulloinkin käyttää.

Tähän mennessä meillä on asennettuna vain taloon kiinnitetyt ulkovalaisimet, eli pihalle suunnitellut pollari- ja kohdevalaisimet ovat vielä laittamatta paikalleen. Pihahommien edetessä kerromme niistäkin varmasti lisää.

2 Comments

 • Posted 4 elokuun, 2020
  by Joose

  Moi,
  Upean näköistä! Oletteko saaneet pihan pollarivalaisimet asennettua? Mikäli ette, niin meiltä löytyy mm. laadukkaat kotimaiset vaihtoehdot 🙂
  Käy katsomassa -> https://www.m-light.fi/tuote/ML_Bollard/ml-bollard

  Terveisin
  Joose

  • Posted 5 elokuun, 2020
   by Villa Lume

   Hei, kiitos! Itse asiassa pollarivalaisimia ei ole vielä laitettu. Syksyllä olisi tarkoitus nekin laittaa kuntoon. Täytyypä vilkaista lähemmin teidän valikoimaa, kiitos vinkistä.

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.