Kevään tullen katseet kääntyy aina pihalle ja terassille. Vaikka meillä pihat ja terassit onkin melkein valmiina, on silti aina kivaa keksiä itselleen jokin kehitysprojekti, jolla elävöittää omaa asumisympäristöä ja lisätä viihtyisyyttä.

Tänä keväänä meidän fokus on kesäkeittiössä. Tällä hetkellä se koostuu lähinnä grillistä, joka sijoituspaikkana on alakerran lasiterassi. Seinän takana sijaitsee varsinainen keittiö, joten mitään ulkohanoja tai ulkojääkaappeja me ei tarvita. Pientä tuunausta tämä nurkkaus kuitenkin kaipailee.

Intohimoisena grillaajana mies haluaisi nykyisen kaasu-hiili yhdistelmägrillin tilalle puupellettigrillin sekä pizzauunin. Minä taas haluaisin aavistuksen verran lisää näkösuojaa terassin päätyyn sekä siistiä hyllytilaa grillausvälineille, tietenkin unohtamatta asianmukaisia tekstiilejä ja tykötarpeita.

Kartoitimme grillejä sekä kesäkeittiömoduuleja, ja listaan tähän alle omat suosikit. Meillä valintakriteerinä molemmissa on laadukkaan ja kestävän rakenteen lisäksi keveys ja siirrettävyys, jotta terassilasit saa helposti avattua kaikilta sivuilta.

Millaisia piha- tai terassihommia olet itsellesi keksinyt? Tai millaisista kesän kokkailu- ja eväshetkistä nautit eniten? Entä millainen grilli on eniten makuusi: kaasu-, hiili-, puupelletti- vai kamadogrilli?

Kesäkeittiömoduuli: Caneline / Tarjoiluvaunu: Caneline / Puupellettigrilli: Weber / Somisteet: Ernstform
Pizzauuni: Ooni / Tarjoiluvaunu: Fermliving / Essu: Ernstform / Kesäkeittiömoduuli: Skeldervik / Grilli: Röshults

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.