Kaupallinen yhteistyö: Lumon Oy

Terassilla oleskelu on rentouttavaa myös talvella, kunhan kodin ulkotilat on säältä suojassa ja sisustettu viihtyisiksi. Joulutunnelmaa terassilla luovat taljoilla peitetyt puiset tuolit sekä lämpimät huovat ja ympärillä avautuva metsämaisema. Talvitunnelmaan pääsee helposti valmistamalla lämpimän keiton tai glögin ja nauttimalla sen ulkona peittoihin kääriytyneenä tai ulkotulen äärellä. Tällainen hieman rustiikkinen mökkitunnelma kutsuu ainakin meitä puoleensa tarjoten uuden ulottuvuuden kotoiluun.

Joulutunnelmaa terassilla
Vinkit kutsuvaan terassin joulustailaukseen
 • Valaise: nykyaikaiset led valot eivät kuluta paljoa sähköä. Valojen tulee olla ulkokäyttöön sopivia vaikka ovatkin säältä suojassa lasituksen sisällä. Valoihin voi halutessaan lisätä ajastimen, jolloin jouluvalot syttyvät ja sammuvat haluttuun aikaan automaattisesti.
 • Koristele: terassille voi tuoda koristeita suoraan luonnosta. Metsästä voi hakea havunoksia tai käpyjä, ja niihin saa halutessaan talven tuntua lumispraylla. Kranssin voi laittaa seinälle tai pöydälle. Koristeiden olisi hyvä olla kosteutta kestäviä, sillä terassilla ilmassa saattaa olla kosteutta.
 • Lämmitä: Passiivista lämpöä terassille tuo laadukas termomatto, joita löytyy Lumonin verkkokaupasta. Lämpöä koleisiin keleihin tuo myös ulkotulisija (muistettava paloturvallisuus ja hyvä ilman vaihtuvuus). Lisäksi terassilämmitin on erinomainen vaihtoehto tehokkaaseen terassin lämmitykseen, niitäkin löytyy Lumonin valikoimasta.
 • Tuoksua ja tunnelmaa: kynttilät luovat lempeää tunnelmaa. Hajusteelliset kynttilät ovat siitä ihania, että ne luovat moniaistisen elämyksen ja tuoksuvat hieman miedommin terassilla kuin sisätiloissa. Kynttilälyhtyjä voi laittaa lattialle tai ripustaa roikkumaan katosta. Muistetaan kuitenkin puhaltaa kynttilät kun niitä ei olla valvomassa.
 • Lempeyttä ja iloa: Lampaan- tai porontaljat ovat kauniita ja tuovat jouluiselle terassille pehmeyttä ja lämpöä. Taljoihin ja peittoihin on mukava käpertyä ja kannettavan bluetooth-kaiuttimen avulla terassille voi tuoda myös joululaulut. Eniten joulutunnelmaa terassille tuo tietenkin yhdessäolo läheisten kanssa rauhallisissa joulutunnelmissa. Lämmin glögi ja perheen yhteinen pelihetki kynttilänvalossa villatossut jalassa.
Taljat, huovat, kynttilät ja havut luovat lempeää tunnelmaa talviselle terassille.
Varaa suunnitteluaika ja voita terassilämmitin

Tiesitkö, että juuri nyt on hyvä aika toteuttaa terassihaaveet, sillä Lumon tarjoaa talviasennusetuna yli 2000 euron arvoisen lasituksen ostajille auringonsuojaverhot puoleen hintaan. Voit varata ilmaisen suunnitteluajan tästä.

Tänä jouluna meillä on ollut blogissa teemana vastuullinen kuluttaminen ja kotimainen käsityö sekä yrittäjyys. Nyt meillä on ilo arpoa lukijoillemme neljännen adventin kunniaksi yksi Lumonin terassilämmitin Solamagic Basic+, jonka arvo on 285 euroa. Arvonta toteutetaan tilillämme instagramin puolella, eli kannattaa klikata sinne, lukea säännöt ja osallistua.

Hyvät uutiset eivät loppuneet vielä. Joulukuun aikana terassilasitusta koskevan suunnitteluajan varanneiden kesken arvotaan Lumonin toimesta vielä kolme (3) vastaavaa terassilämmitintä! Kannattaa siis ryhtyä toimeen heti ja luoda itsellesi sekä perheellesi oma talvi-ihmemaa kotiterassille, joka tuottaa iloa pitkäaikaisesti.

Voit käydä kurkkaamassa meidän vieraskynäpostauksen Lumonin blogissa. Lisää terassin sisustusinspistä löytyy täällä ja täällä.

Lempeän rustiikkista joulutunnelmaa lasitetulla terassilla

4 Comments

 • Posted 11 tammikuun, 2021
  by Niina Hämäläinen

  Kerrassaan ihana tämä terassi. Tykkään siitä, että lasitetulla terassilla voi tosiaankin viettää aikaa talvisinkin. Pitääpä ottaa tästä vinkit talteen uuden terassin sisustukseen.
  https://liite.fi/terassi–ja-parvekelasitus.html

  • Posted 21 helmikuun, 2021
   by Villa Lume

   kiitos ja ihania talvipäiviä sinne!

 • Posted 22 helmikuun, 2021
  by Kodinplaza

  Tarvitsetko apua parvekelasien hankintaan tai haluatko vertailla tarkemmat hinnat? https://kodinplaza.fi/ avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.