Haluamme noudattaa yhtenäistä linjaa kodin kaikissa märkätiloissa pintamateriaalien ja kiinteiden kalusteiden suhteen. Toivomme ajatonta spa-tunnelmaa ja tarkoituksena on lähestyä sitä rauhallisin ja maanläheisin sävyin ja pinnoin, jota voi helposti elävöittää sopivilla piensisustustavaroilla.

Kotimme märkätilojen kiinteät kalusteet tulevat HTH:lta ja laatat Kymppilattialta. Vesikalusteiden osalta ei kaikkia päätöksiä ole vielä tehty, mutta oheisista kollaaseista välittyy viitteitä lopullisesta ilmeestä.

Laataksi valittiin Sovereign -malliston laatat. Jokaiseen märkätilaan tulee kaksi tehosteseinää strukturoidulla kuviolaatalla ja kaksi seinää malliston peruslaatalla. Sarjan värimaailma on maanläheinen ja päädyimme valitsemaan vaaleanharmaan sävyn (kuvissa näyttää vähän liian beigeltä). Vielä pallotellaan ajatusta siitä, että pitäisikö yhteen kylppäriin sittenkin laittaa tummempi antracite-sävyinen laatta… Jääköön se vielä ylläriksi.

Säästövinkki

Valitsemalla peruslaataksi 30×60 koon 40×80 sijasta, voi säästää laattojen hinnassa lähes 20%.

 

Kumpi on hienompi: tumma vai vaalea laatta? Entä miten teillä luodaan kotikylpylätunnelmaa?

3 Comments

 • Posted 7 huhtikuun, 2019
  by scr888 how to get angpao

  I’d like to find out more? I’d want to find out some additional information.

 • Posted 18 kesäkuun, 2019
  by 먹튀검증

  Hello colleagues, how is everything, and what you would like to say
  on the topic of this piece of writing, in my view its genuinely
  amazing in favor of me. https://Www.Mytotosure.com/

 • Posted 29 joulukuun, 2019
  by my response

  I simply want to tell you that I’m new to weblog and seriously enjoyed this web-site. Very likely I’m planning to bookmark your website . You surely come with exceptional posts. Many thanks for sharing with us your webpage.

Leave a comment

 

Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkailublogi

Villa Lume © 2020. All Rights Reserved.