Tänä kesänä olemme taas löytäneet kirjat. Kesäinen hellepäivä tarjoaa hienon mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi, nauttia auringosta, ihailla maisemia ja lukea tai kuunnella äänikirjaa. 

Bookbeatista on tullut yllättävän hyvä matkakumppani pitkille ajomatkoille ja junareissuille. Kirjoista voi ammentaa loputtomasti inspiraatiota ja oivalluksia. Yksi aivan ihana mindfulness-kirja on Haemin Sunimin teos Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa. Se ohjaa etsimään rauhaa ja tasapainoa suhtautumalla itseen ja muihin myötätuntoisesti. Se tarjoaa myös ilahduttavia arjen viisauksia, jotka auttavat arvostamaan pieniä asioita elämässä, kuten vaikkapa tämän:

”Sen sijaan että ostaisit arpajaislipun, osta kukkia itsellesi ja perheellesi. Jos ostat kukkia ja asetat ne olohuoneeseen, tunnet itsesi arpajaisvoittajaksi ja näet yllin kyllin kauneutta aina olohuoneen ohittaessasi.” -Haemin Sunim

Otimme tästä neuvosta vaarin ja tässä sitä nyt ollaan arpajaisvoittajina auringonkukkien kanssa (ja helpottuneina siitä että selvittiin eilisestä blogin hakkeroinnista). Halusimme jakaa tämän fiiliksen ja näiden kukkien kauneuden myös teidän kanssa ja toivottaa hyvää mieltä tähän päivään!

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.