Suosikkikohde

Jo etukäteen paljon huomiota saanut Hevikivitalojen Lumitiikeri on meidänkin mielestä näiden messujen ykkönen. Lumitiikerin sisustus on tyrmäävän upea kokonaisuus niin värimaailman kuin materiaali- ja kalustevalintojen sekä estetiikan puolesta. Mihin tahansa katsoo, silmä lepää. Wow-efektejä riittää julkisivun lisäksi jokaiseen huoneeseen. Mahdollisesta pitkästä jonotuksesta huolimatta kannattaa käydä tutustumassa tähän messutaloon.

Erityisen ilahduttavaa oli huomata, että Lumitiikerissä on useita samantyyppisiä rakenteellisia ratkaisuja kuin meidän talossa. Esimerkiksi rakennuksen pohjaratkaisu, huonetilojen sijoittelu sekä terassien malli ja sijoittelu talon ympärillä ovat hyvin tutunnäköisiä. Lisää yhtäläisyyksiä löytyy Lumitiikerin sisustuksesta, nimittäin seinien sävyt ja muutenkin niukka väripaletti toistuvat meilläkin. Meillä sisustus on maanläheisempi ja vähemmän galleriamainen, mutta kodin kuuluukin olla asukkaidensa näköinen ja kokoinen. Ehkä jonain päivänä vielä kutsumme Laura Seppäsen viimeistelemään meidänkin kodin sisustuksen, niin häkellyttävän upeaa on hänen kädenjälkensä tässä kohteessa.

Vaikka Lumitiikeri kolahti meille Tuusulan messukohteista eniten, on toki myös todettava että messuilla on paljon muitakin ihanuuksia, joita jo hehkutimme täällä ja täällä, ja kaikkia kohteita emme ehtineet edes kiertämään. Meidän talotoimittajan, Lammi Kivitalojen, kohteet ovat meille luonnollisesti aina kiinnostavia, ja Dupliot ovatkin todella puhuttelevia sekä arkkitehtuurin että tilaratkaisujen kannalta. Eräs suosikki olisi hyvinkin voinut olla myös Ollikaisen Hirsirakenteen Villa Fortuna, mutta valitettavasti emme jaksaneet seistä kovin monessa pitkässä jonossa, joten se jäi meiltä kokonaan näkemättä. Harmittavasti osa messualueen kivitalokohteista (Villa Ville ja Villa Lakka) eivät ehtineet valmistua ajoissa, sillä ne olisivat varmasti myös tarjonneet toimivia ratkaisuja sekä inspiraatiota.

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.