Halusimme luoda makuuhuoneeseen lämpimän ja rauhallisen tunnelman. Sellaisen, jonne astuessa voi viimeistään sulkea pois mielestä työasiat ja ruuhkavuosien hulinan. Yösijaksi kaipasimme kotoisan pesän, jossa voisi tuntea itsensä erityiseksi ja nauttia taivaallisen ihanasta levosta.

Käytännön kannalta meille oli tärkeää, että makuuhuoneen saa pimennettyä kunnolla ja että sen saisi pidettyä mukavan viileänä myös kesällä. Oleellista oli myös varmistaa riittävät säilytystilat lähellä sekä sujuva yhteys sisä- ja ulkotilojen välille.

Sisustuksellisesti meidän makuuhuone on vielä meneillään oleva projekti, mutta asumista se on palvellut onnistuneesti jo parisen kuukautta. Raikkaat ja hengittävät lakanat ovat levollisten unien a ja o. Kalpean harmaat Käinby 1925:n heaven linen lakanat ovat miellyttävät ihoa vasten ja muutenkin ehkä parhaat lakanat mitä meillä on ollut. Harmoniset värit, erilaiset tekstuurit ja materiaalien pehmeys petauksessa luovat arjen luksusta. Eteerinen kummituspuu sopii yöpöydän kattaukseen yhdessä Cooee:n Eve II veistoksen kanssa. Pikkuikkunasta voi ihastella hämärään katoavaa ilta-aurinkoa.

Tähän tilaan voi tulla sellaisena kuin on. Tänne astuessa voi vain pysähtyä, hengittää syvään, sulkea silmät ja keskittyä olemaan läsnä tässä ja nyt.

***

We wanted to create a warm and calm, perhaps even somewhat moody ambience in our bedroom. We wanted to have a space where you could wander into and find refuge from your daily adventures. We needed a place for nesting, where you could feel special and enjoy some peaceful moments of rest and relaxation. This is a space where you can come as you are. Stepping into this room allows for a pause, for taking a breath, closing your eyes and being present in the here and now.

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.