Viime viikkoina raksalla on paiskittu hommia paitsi sisällä, myös ulkona.

Meidän etupiha näyttää nyt erilaiselta kuin vielä pari viikkoa sitten. Soraa on tuotu useampi rekkakuormallinen etupihan täytteeksi ja se on tasoiteltu melkein lopulliseen korkoon kaivurin kanssa. Liuska- ja porrasmuotit tehtiin puutavarasta valua varten, ja valun kuivuttua muottien alta paljastuikin jo hienot portaikot ja kulkuväylät.

Myös autokatoksen yläpuolisen terassin lattia on valettu ja muurin päälle on kiinnitetty puulistat paikoilleen. Nyt alkaa hahmottua kattoterassin melko massiivinen koko, minkä uskomme ilahduttavan paitsi meitä, myös perhettä ja ystäviä, viettäessämme siellä aurinkoisia kesäpäiviä.

Talon ulkoseiniä on siistitty ja niistä on rapsuteltu polyuretaanivaahdon jäämiä, osittain henkilönostimen avulla ja osittain tikkailla. Lisäksi on paklailtu seinien epätasaisuuksia ja roiloja. Talon julkisivuun jää ensi kevääseen asti harmaa harkkopinta, koska rappaus suositellaan tehtäväksi vasta yhden lämmityskauden jälkeen halkeilun välttämiseksi.

Sisällä talossa ikkunanpielet on laitettu paikoilleen ja tasoitustöitä on aloiteltu mm. suojaamalla ovet ja ikkunat. Uskomatonta, että parin kuukauden päästä meillä on jo muuttovalmis talo. <3 

2 Comments

 • Posted 7 marraskuun, 2019
  by Antero Haapaniemi

  Me teimme viime kesänä pihaamme muodonmuutoksen. Tilasimme soraa pihallemme myöskin aika paljon. Ja istutimme paljon kukkia. Kaksi kesää aiemmin ostetut työhanskat tulikin kunnolla viime kesänä käyttöön. Teillä taitaakin olla jo muuttovalmis koti!
  https://www.jokasafe.fi/fi/tuotteet

  • Posted 16 marraskuun, 2019
   by Villa Lume

   Kiitos kommentista. Muutettu on, mutta hyville työhanskoille on varmasti vielä käyttöä. 🙂

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.