Tällä viikolla raksalla on alkanut näyttämään entistä enemmän kodilta, sillä katot ja seinät on puettu lopullisiin väreihin ja pintoihin. Kuivien tilojen katot valkaistiin ja seiniin saimme toivomiamme maanläheisiä sävyjä.

Meidän väripaletista kerrottiin jo suunnitteluvaiheessa täällä, ja suunnilleen samoilla mentiin toteutukseen asti. Eniten käytettiin Tikkurilan Symphony värijärjestelmän sävyjä G486 (Myötätuuli) ja H486. Valon määrästä riippuen värit näyttävät vähän erilaisilta eri tiloissa.

Talo on nyt siis maalattu ja olemme tosi tyytyväisiä urakan sujumiseen ja työn jälkeen. Tasoitus- ja maalausurakka kesti yhteensä noin kuukauden ja sen toteutti meille LTM Team Oy. Todella siistiä ja hyvää ammattilaisen tekemää työtä, jota voimme hyvällä mielellä suositella muillekin.

Hankkeen loppumetrit häämöttävät jo nurkan takana, ja huomenna hommat taas jatkuu.

3 Comments

 • Posted 10 kesäkuun, 2019
  by Milla Sukhimatoilta

  Kauniita sävyjä olette valinneet kotiin, tulee varmasti olemaan täysin valmiina loistava lopputulos!

  • Posted 10 kesäkuun, 2019
   by Villa Lume

   Kiitos Milla ihanasta kommentistasi ja kannustuksesta! Mekin uskotaan että tästä tulee hyvä. Moni ihminen on tehnyt paljon töitä tämän projektin hyväksi ja ilman huikeita yhteistyökumppaneita sekä lähipiirin tukea tämä ei olisi ollut mahdollista. Kiitollisina odotamme jo muuttopäivää. 🙂

 • Posted 12 kesäkuun, 2019
  by DivHut

  Kiitos Villa Lume! 3 Kiva, että tykkäät ?better posture

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.