Raksalla on taas tapahtunut vaikka ja mitä. Sisäkattojen alaslaskurungot on tehty ja levytys on yläkerrassa jo valmiina. Myös saunan lämpöeristeet on asennettu seiniin ja kattoon.

Puutavarasta rakennettavat väliseinät ovat hahmottumassa. Talon molempiin kerroksiin tulee siis yhdet seinään upotettavat liukuovet, joten näihin kohtiin väliseinät tehdään kokonaan puutavarasta.

Kuten kuvasta näkyy, myös putkimiehet ovat olleet ahkerasti töissä, ja lämpimän tilan ilmanvaihtokanavointi sekä viemäröinti on pitkälti asennettu.

Ensi viikolla puuhastellaan ikkunoiden ja ovien parissa sekä tehdään hieman ulkohommia. Aurinkoista pääsiäisviikkoa!

2 Comments

 • Posted 14 huhtikuun, 2019
  by Milla Sukhimatoilta

  Rakentaminen on kyllä melkoinen projekti, hengästyttää jo vähän sitä seurata sivusta. Mutta en kyllä malta odottaa lopputulosta, varmasti on upea 🙂

  • Posted 15 huhtikuun, 2019
   by Villa Lume

   Hei, kiitos viestistäsi. Itsekin tässä ollaan vähän sivusta seuraajina, koska omat taidot eivät riittäisi rakentamisessa aktiivisemmin mukana olemiseen. Ammattilaiset ovat tekijöinä, joten uskotaan että siitä tulee hyvä.

   Kävin muuten kurkkaamassa teidän mattovalikoimaa ja näyttääpä ihanilta. Varsinkin marokkolaiset paimentolaismatot ovat yksinkertaisuudessaan tosi kauniita. Täytyypä tutustua valikoimaan vielä tarkemmin.

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.