Meidän rakentajat. Siihen on syy miksi emme ole vielä kertoneet keitä he ovat.

Aikanaan New Yorkissa oli tapana käydä kokeilemassa kaupunkiin avattuja uusia ravintoloita, mutta pitää parhaat niistä visusti omana tietona eikä kirjoittaa niistä suosituksia kaikkien luettavaksi. Siellä tiedettiin, että ennen pitkää sana kuitenkin leviää ja heti kun uutta ihanaa ruokapaikkaa aletaan aktiivisesti suosittelemaan, sinne ei enää noin vain piipahdetakaan syömään, vaan pöytä on varattava päivä- tai viikkokausia etukäteen, tai on orpona norkoiltava odottamassa vuoroaan.

Meidän taloprojektissa on käynyt niin onnellisesti, että rakennusurakoitsija on ainutlaatuisen hyvä. Tämä yhteistyökumppani on suorastaan niin hyvä, että olemme tähän asti halunneet pitää sen ihan vain omana tietonamme. Tämä nelihenkinen iskuryhmä tulee Etelä-Savosta ja koostuu taitavista, hyväkuntoisista ja korkealla moraalilla työhön suhtautuvista suomalaisista miehistä. Työtahti on kohdallaan, osaaminen huippua ja mikä parasta, työn jälki on erittäin laadukasta. Uskaltaisin väittää, että useimmat meistä ei tässä työtahdissa pysyisi päivääkään mukana.

Lammi ei suositellut näitä kavereita turhaan, emmekä mekään nyt. Jos joskus rakentaisimme uudelleen, soittaisimme ensimmäisenä tänne: HR Muuraus ja Laatoitus. Harrin iskuryhmä on kuin oppikirjaesimerkki itseohjautuvasta tiimistä, jonka keskiössä on yhteinen tarkoitus, tekemisen meininki ja luottamus omaan ja työkavereiden osaamiseen. Työskentely on ripeää ja helponnäköistä, ja siitä puuttuu kokonaan paniikki ja sähläys. Tässä tiimissä johtaminen on oman ammattitaidon jakamista ja esimerkin näyttämistä omalla tekemisellä. Tulosta syntyy kun oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita.

Asiakasnäkökulmasta homma on toiminut niin, että asioista on sovittu, aikataulut on pidetty, sovitut työt on hoidettu, ja haasteet on ratkaistu yhdessä. Tämä ryhmä tekee kunniaa suomalaiselle työlle ja yrittäjyydelle. Selvästi muutkin ovat olleet tähän rakentajaan tyytyväisiä, sillä töitä heillä riittää ja veikkaan että he saavat jatkossakin valita mihin projekteihin lähtevät mukaan.

Kiitos Harri and the Boyz, ja tervetuloa töihin taas huomenna! 🙂

1 Comment

 • Posted 21 marraskuun, 2020
  by Francesco

  You could certainly see your skills within the work
  you write. The sector hopes for more passionate writers such as you who
  aren’t afraid to say how they believe. All the time follow your heart.

  my blog post; we just did hat official

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.