Työmaalla on huhkittu nyt myös ulkohommissa ja lapio on heilunut. Sepeliä on tuotu pihaan useampia rekkakuormallisia ja kuljetettu takapihalle bobcatilla. Etupihaa lukuunottamatta sepelipeti alkaa olemaan lopullisessa korossa ja valmis ottamaan vastaan terassirakenteet. Pihatäytöissä asialla on ollut jälleen meidän luottomaanrakentaja Mäkinen.

Ennen terassia saapuvat kuitenkin ulkorappaajien telineet. Päädyimme teettämään rappauksen sittenkin jo tänä kesänä talon valmistumisen yhteydessä, sen sijaan että olisimme odottaneet yhden lämmityskauden yli ensi kevääseen. Vastaava ratkaisu tehdään käytännössä kaikissa myyntiin rakennettavissa kohteissa, joten niinpä mekin uskalsimme sen tehdä useampaa ammattilaista konsultoituamme.

Parvekkeillakin on tapahtunut, sillä yläkerran terassien lattioihin on asennettu vesieristeet. Ne laatoitetaan lähiviikkoina.

Pihasuunnitelma on vastikään päivitetty lopulliseen muotoonsa pienin muutoksin. Näyttää siltä että pääsemme elo-syyskuussa kuntan asennushommiin. Valmistuvan talon ohella olemmekin tosi innoissaan myös ympäröivistä ulkoalueista, ja siitä että luonto on lähellä.

Tulevien päivien sääennuste näyttää siltä, että heinäkuun helteiden sijaan joudumme toivottelemaan sydämen lämpöä!

1 Comment

  • Posted 9 huhtikuun, 2020
    by Nimetön

    Pihasuunnitelma alkaa meillä olemaan valmis. On hienoa, että saamme pihaamme vihdoin hieman muutosta. Onneksi meillä lähellä on myös luontoa.

Leave a comment

 

Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkailublogi

Villa Lume © 2020. All Rights Reserved.