Tällä viikolla on viimeisetkin ovet ja ikkunat asennettu paikoilleen. Lukitus laitettiin oviin jo tehtaalla, ja saimme käsiimme vähän erilaisen kotiavaimen.

Meidän uusi avain on kevyt ja litteä kulkutunniste, ja sen lisäksi meidän kotiovi aukeaa myös koodilla, älypuhelimella ja kaukoavaimella. Ei enää avaimen etsimistä kovassa kiireessä eikä turvallisuusriskejä oven lähelle kätketystä avaimesta. Tämä on yksi pieni keino tehdä arjesta entistä sujuvampaa.

Täytyy sanoa että oli hieno hetki pidellä uutta avainta ensimmäistä kertaa kädessä. Ihan pian pitkä projekti on maalissa ja aherrus palkitaan, kun pääsemme aloittamaan uuden elämänvaiheen omassa uudessa kodissa. Kuinka paljon olemmekaan sitä odottaneet.

2 Comments

 • Posted 4 marraskuun, 2021
  by Ada

  On kyllä lukitusjärjestelmät muuttuneet paljon viime vuosina. Meillä on vielä ollut ihan tavalliset lukot ovissa, mutta olemme harkinneet myös digitaaliseen lukitussysteemiin siirtymistä. Jos digitaaliseen järjestelmään tulee vikaa, niin silloin täytyy varmaankin kutsua lukkoseppä paikalle entiseen malliin, vai pystyvätkö he hoitamaan myös systeemihäiriöt etänä. https://www.24hlukkopaivystyskeskus.fi/lukkopaivystys

  • Posted 4 marraskuun, 2021
   by Villa Lume

   Ihan totta, nämä kehittyy jatkuvasti lisää. Meillä ei ole parin vuoden asumisen aikana ollut yhtään ongelmatilannetta älylukon kanssa. Siltä varalta jätimme kuitenkin muut kuin pääoven vielä perinteisiksi avaimilla toimiviksi lukoiksi.

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.