Kaupallinen yhteistyö: Lumon Suomi

Meillä on ollut terassilasit käytössä nyt jo useamman sesongin ja ajan kuluessa olemme ehtineet huomata kuinka monipuolisesti niitä voi hyödyntää ja kuinka paljon ne ovat lisänneet kodin ulkotilojen käyttöä. 

Tähän mennessä olemme jo vakuuttuneita, että asumiskokemus täällä meillä olisi ihan toisenlainen ilman lasiterasseja. Niinpä listaamme teillekin tähän alle meidän havaintoja, miksi lasiterassi on kannattava satsaus omaan kotiin. Aiemmin kerroimme lasituksista täällä ja täällä.

Miksi hankkia terassilasit?
  • Parhaimmillaan lasitukset täydentävät talon arkkitehtuuria. Laadukkaasti toteutettuna lasitukset ovat kauniin näköiset ja luovat lisäarvoa talon ilmeeseen.
  • Saat kotiisi tuntuvasti lisää toimivia ja ympärivuotisia oleskeluneliöitä terassilasitusten avulla, mikä lisää kotisi arvoa.
  • Lasitukset lisäävät asumisen mukavuutta ja luovat arjen luksusta. Lasiterassi on huoneenomainen jatke kodin sisätiloille ja sen voi sisustaa samanhenkisesti kuin kodin sisätilatkin. 
  • Lasitusten asentamisen myötä terassikausi jatkuu ympäri vuoden, eikä terassin käyttöä estä vaihtelevat sääolosuhteet. Huopaan kääriytyneenä voit nauttia rauhallisesta kahvihetkestä ulkona viileämmälläkin säällä. Vastaavasti kesähelteillä lasit saa siirrettyä kokonaan sivuun, jolloin helteestä voi nauttia täysin rinnoin.
  • Raitis ilma ja lähiluonto ovat ulottuvillasi aina ja luonnon läheisyydestä voi nauttia lasiterassilla mukavasti, ilman että tarvitsee olla pyyhkimässä siitepölyä tai lakaisemassa puista tippuneita lehtiä terassilta. Tila ja siellä olevat kalusteet säilyvät puhtaana, kuivana ja siistinä.
  • Lukituksen ansiosta lasiterassi tarjoaa turvallisen ympärivuotisen sijoituspaikan mm. ulkokalusteille. Näin ollen tavaroita ei tarvitse kanniskella edestakaisin terassin ja varaston välillä aina sesongin vaihtuessa. Näin säästyy varastointineliöitä muuhun tarkoitukseen. Lasiterassi tarjoaa raikkaan ja turvallisen päiväunipaikan vauvalle talvellakin sekä taaperolle suojaisan leikkipaikan.
  • Kun talon ulkoseinän edessä on laseilla suojattu alue, saavutat säästöä kiinteistön lämmityskuluissa. Tämä tarkoittaa pienempää energiankulutusta ja ekologisempaa elämäntapaa.
  • Lasitukset ovat ekologinen ja kestävä valinta. Terassilasitus kuittaa hiilijalanjälkensä kolmessa vuodessa ja valitessasi kotimaisen Lumonin lasituskumppaniksi tuet myös suomalaista työtä ja tuotekehitysosaamista.
  • Lasiterassille voit luoda oman viherhuoneen tai aloittaa viljelykauden jo aikaisin keväällä. Lasitusten avulla voit myös suojata ruukkuihin istutettuja pihakasveja metsän eläimiltä ja auttaa niitä talvehtimaan. Ainakin meillä päin jänöjussit rakastavat esimerkiksi orvokkeja ja siksi siirrämme ne aina yöksi lasiterassille suojaan, jolloin jänöt joutuvat nauttimaan kukista vain silmillään ja etsimään herkkuja muualta. 
  • Viimeisenä muttei vähäisimpänä mainittakoon, että lasiterassille on saatavilla monenlaisia lisävarusteita, jotka lisäävät entisestään tilan käyttömahdollisuuksia. Esimerkiksi vekkikaihtimet tai ikkunakalvot suojaavat tarvittaessa auringolta ja katseilta. Lisäksi tilaan oikein mitoitetun lämmittimen avulla voit lisätä kotisi toimivia ja ympärivuotisia oleskeluneliöitä tuntuvasti. Lämmitin meillä on, ja se on osoittautunut tosi hyväksi kylminä kuukausina.

Onko teillä terassilaseja jo asennettuna tai haaveissa?

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2022. All Rights Reserved.