Meistä

Moi! Me rakennetaan uutta kotia.
Blogin ääressä häärii parivaljakko, joka on rakennuttamisen ensikertalainen ja sisustamisen höyhensarjalainen. Olemme matkailun ja viestinnän puoliammattilaisia. Ennen kaikkea olemme hyviä unelmoimaan ja haluamme tehdä haaveista totta, yksi kerrallaan.

Villa Lume kertoo omakotitalon rakentamisesta pääkaupunkiseudulla. Se on tarina talounelmasta ja sisustushaaveista, joita värittää nuoren perheemme matkailukertomukset ja lifestyle-teemat. 

Villa Lume rakentuu moderniksi ja yksilölliseksi kivitaloksi metsän reunaan. Toiveenamme on toimiva ja yksilöllinen koti, jossa luonto on lähellä ja joka palvelee tarpeitamme nyt ja tulevaisuudessa. Monta kiveä on vielä kääntämättä, ja haluammekin kertoa avoimesti rakentamisen vaiheista ja tunnelmista, haasteista ja onnistumisista, sekä antaa konkreettisia käytännön vinkkejä muille omakotihaaveilijoille ja rakentamisesta kiinnostuneille.

Tervetuloa seuraamaan taloblogiamme! Toivomme että tämä blogi tarjoaa inspiraatiota sekä kannustaa ihmisiä haaveilemaan ja toteuttamaan unelmiaan. Haluamme blogin kautta kertoa kasvutarinan, paitsi meidän talosta myös sen ympärillä olevasta elämästä. Villa Lumen rakentumista voi seurata myös meidän somekanavissa, kuten Instagramissa ja Twitterissä.

 

Villa Lume © 2019. All Rights Reserved.