Juuri nyt on hyvä hetki antaa aikaa rentoutumiselle, syvään hengittämiselle ja irti päästämiselle. Edes ihan vain hetkeksi, koska elämä on nyt.

Ilman erityistä syytä tai agendaa, tuntui että on aika antaa lahja itselle ja rakkaalle. Meille yhteinen kiireetön aika on aivan ylenpalttista luksusta, jota ei koskaan voi olla liikaa. Tällä kertaa sen kruunasi aivan erityinen miljöö, joka kutsui nauttimaan vapaapäivästä ja yhdessäolosta. Tavoitteena ei ollut hakea turistielämyksiä vaan keskittyä rentoutumiseen ja mahdollisuuksien mukaan olla kokonaan poistumatta hotellista.

Valitsimme St. Georgen Rakkaudella-staycationin ja parvekkeellisen atelier -huoneen. Valinta oli täydellinen, sillä ikkunoista avautui hengästyttävän kaunis maisema Helsingin pimenevään iltaan. Harmonisin värein ja kauniin esinein sisustetussa huoneessa aika tuntui pysähtyvän. Vastaavaa ajatonta eleganssia ja harmoniaa tahtoisimme luoda myös omaan tulevaan kotiin. Kylpyhuoneen tummat luonnonkivilaatat vahvistivat näkemyksen siitä, että myös meidän kotiin tulee yksi pohjoista pimeyttä henkivä kylpytila.

Hyvinvointiminiloman kohokohtiin kuului huoneeseen tarjoiltu yltäkylläinen shampanja-aamiainen sekä taivaallinen spa-elämys kokovartalohieronnan kera. Saimme myös yllätyslahjana teemaan sopivan kirjan nimeltä Ruttopuiston rakastavaiset. Tunnelma St. Georgessa oli ylellinen, mutta samalla kodikas. Palvelu oli ystävällistä ja taitavaa. Tänne tulisimme mieluusti uudelleen.

Maailmalla vietettyjen vuosien myötä omaa kotimaata ja -kaupunkia on alkanut arvostamaan ihan uudella tavalla. Rentoutuakseen tai erityisiä hetkiä luodakseen ei tarvitse lähteä kauas, vaan tämän suloisen miniloman myötä on tullut taas osoitettua ettei Helsinki ole upea pelkästään kesällä, vaan myös ainutlaatuisen kaunis talvi-ihmemaa, joka tarjoaa monipuolisia elämyksiä ja jonne on hyvä rakentaa juuret.

Leave a comment

 

Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkailublogi

Villa Lume © 2020. All Rights Reserved.