Muutamme uuteen kotiin käytännössä tyhjin käsin ja tarkoitus on kalustaa talo puhtaalta pöydältä. Meillä on haaveena sisällyttää uuden kodin sisustukseen omaan tyyliin sopivia, skandinaavisia ja vastuullisesti tuotettuja design-kalusteita. Luultavasti teemme vain välttämättömät hankinnat ensin, ja täydennämme sitten sisustusta vähitellen.

Meille tärkeitä design-arvoja ovat

  • Laatu/kestävyys
  • Kotimaisuus/skandinaavisuus
  • Luonnonmateriaalit/ekologisuus
  • Kauneus/muotoilu
  • Ainutlaatuisuus

Istuimet ovat keskeisiä viihtymisen tekijöitä oleskelu- ja ruokailutiloissa, jotka meillä muodostavat yhden yhtenäisen tilan. Tarve on hankkia keittiön saarekkeen ääreen baarituolit, ruokapöydän ääreen ruokailutuolit sekä takan ääreen mukava ja tyylikäs nojatuoli.

Tuolien muotoilussa meitä viehättää yhtäältä orgaaniset muodot ja toisaalta moderni kulmikkuus. Toiveena on ilmava ja pelkistetty ilme, joka ei kuitenkaan ole täysin eleetön. Kalusteiden värimaailma noudattaa luultavasti tyylillemme ominaisia ”greige” sävyjä, jotka tehostuvat mustalla ja valkoisella, sekä mahdollisesti jollain aksenttivärillä, kuten koralli, konjakki tai metsän vihreä.

Olohuoneeseen on Woodnotesin laippajalallinen K-tuoli ollut haaveissa jo pitkään. Toisaalta Fritz Hansenin Egg-tuoli puhuttelee paljon, kuten kaikki muutkin alla olevan kuvagallerian yksilöt, joista jokainen on omalla tavallaan superihana. Missä tahansa näistä istuimista on helppoa nähdä itsensä villasukat jalassa lukemassa Milan Kunderan novelleja takkatulen loisteessa…

Ruokailutilaan hankimme luultavasti suorakaiteen muotoisen pöydän päihin hieman erilaiset ja erottuvammat tuolit kuin pöydän muille sivuille. Juuri nyt tuntuu siltä, että &Traditionin ja by Lassenin yksilöt ovat vahvoja kandidaatteja päätytuoleiksi.

Baarijakkaroiden osalta olemme päättäneet että ne tulevat olemaan mustia, mutta muuten makustelemme vielä kaikkia alla olevia vaihtoehtoja.

Mitä ovat Sinun suosikki-istuimet alla olevista vaihtoehdoista? Tai mitkä näistä toivottaisit tervetulleeksi omaan kotiisi?

1 Comment

  • Posted syyskuu 22, 2019
    by 2Zh0

    Some truly exceptional articles on this internet internet site, regards for contribution.

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.