Luonnonläheisyys ja luonnonmateriaaleilla sisustaminen tuntuu olevan yksi kuluvan vuoden trendeistä. Se on myös vahvasti osa meidän visiota uuteen kotiin, kuten täällä kerroimme. Tavoitteena ei ole niinkään ratsastaa trendin aallolla, vaan satsata kestävään ja ekologiseen designiin, joka henkii ajatonta tyyliä sekä kunnioitusta ympäröivää luontoa kohtaan.

Tanskalaisen Muubsin pöydät saa meidän sydämet sykkimään tavallista nopeammin ja näitä ihanuuksia kaipaamme lähellemme. Näiden pöytien rosoiset reunat, raa’at luonnonmateriaalit, orgaaninen kurvikkuus ja sielukas käsityö auttavat tuomaan luonnon ainutlaatuisen kauneuden myös sisätiloihin. Jokainen niistä on kuin uniikki taideteos luontoäidin siveltimestä ja osana sisustusta ne lisäävät mielenkiintoa kokonaisuuteen.

Mielellään näkisimme esimerkiksi neliönmalliset Cube-pöydät yöpöytinä makuuhuoneessa, Wild-pöydän tv-huoneessa sohvan kaverina sekä Mano-pöydän ruokailutilassa, katsotaan miten käy.

Muubsilta löytyy myös iso valikoima piensisustustavaroita, jotka ilmentävät luonnon voimaa ja keittiötarvikkeita, jotka tuovat maanläheistä rosoisuutta kattaukseen. Suomessa Muubsin tuotteita myy ainakin Cobello ja Mia Design.

Mitä mieltä olette? Syttyykö sydämet silmiin?

Kuvat: Muubs ja Cobello.

Leave a comment

 

Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkailublogi

Villa Lume © 2020. All Rights Reserved.