Luomu- ja raakatuotteiden suosio on levinnyt jo laajalle elintarvikkeiden maailmassa. Sama trendi vallannee alaa myös vaatetuksessa ja sisustuksessa. Se kertoo kaipauksesta takaisin juurille ja lähelle luontoa. Se tarjoaa terveellistä vastapainoa hektiselle elämänmenolle urbaanissa ympäristössä.

Meidät on vallannut juuri tällainen kaipaus. Toivomme että uuden kodin sisustus olisi tunnelmaltaan luonnonläheinen, ja että siellä voisi tuntea samantyyppistä rauhaa ja levollisuutta kuin vaikkapa metsässä samoillessa tai merenrannalla aaltojen ääniä kuunnellen.

Orgaaninen minimalismi ja raaka rustiikkinen design on ainakin omaan silmään hyvin kaunista ja ainutlaatuista. Vaikkapa tuo Cobellossa nähty tiikkipuun juuresta muotoiltu nojatuoli, se on kuin luontoäidin itsensä muovaama. Toista täysin samanlaista tuskin löytyy.

Nyt kun kalustehankinnat uuteen kotiin ovat pian ajankohtaisia, kokosimme mood boardin pelkistetyn rustiikkisesta tunnelmasta. Maanläheisten beach house-sävyjen kaveriksi tulisi kuhunkin vuodenaikaan sopivia tehostevärejä, kuten metsänvihreää ja meren sinistä. Alla olevat tuotteet sytyttävät sydämiä meidän silmiin. Entä Sinä, yay or nay?

Kollaasin kuvat: Pinterest.

Nojatuoli Cobello / Seepratalja Ellos / Tyynynpäällinen Jotex / Palmu Plantagen / Sivupöytä Cobello / Rottinkinojatuoli Cobello / Seepratyyny Jotex / Ruukku Muubs / Trooppinen taulu Desenio

Nojatuoli Muubs / Kulho Muubs / Verho Woodnotes / Pöytälamppu Cobello / Päiväpeite Jotex / Talja Natures Collection / Matto Cobello / Rahi Natures Collection / Rahapuu Plantagen

Leave a comment

 

Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkailublogi

Villa Lume © 2020. All Rights Reserved.