Luomu- ja raakatuotteiden suosio on levinnyt jo laajalle elintarvikkeiden maailmassa. Sama trendi vallannee alaa myös vaatetuksessa ja sisustuksessa. Se kertoo kaipauksesta takaisin juurille ja lähelle luontoa. Se tarjoaa terveellistä vastapainoa hektiselle elämänmenolle urbaanissa ympäristössä.

Meidät on vallannut juuri tällainen kaipaus. Toivomme että uuden kodin sisustus olisi tunnelmaltaan luonnonläheinen, ja että siellä voisi tuntea samantyyppistä rauhaa ja levollisuutta kuin vaikkapa metsässä samoillessa tai merenrannalla aaltojen ääniä kuunnellen.

Orgaaninen minimalismi ja raaka rustiikkinen design on ainakin omaan silmään hyvin kaunista ja ainutlaatuista. Vaikkapa tuo Cobellossa nähty tiikkipuun juuresta muotoiltu nojatuoli, se on kuin luontoäidin itsensä muovaama. Toista täysin samanlaista tuskin löytyy.

Nyt kun kalustehankinnat uuteen kotiin ovat pian ajankohtaisia, kokosimme mood boardin pelkistetyn rustiikkisesta tunnelmasta. Maanläheisten beach house-sävyjen kaveriksi tulisi kuhunkin vuodenaikaan sopivia tehostevärejä, kuten metsänvihreää ja meren sinistä. Alla olevat tuotteet sytyttävät sydämiä meidän silmiin. Entä Sinä, yay or nay?

Kollaasin kuvat: Pinterest.

Nojatuoli Cobello / Seepratalja Ellos / Tyynynpäällinen Jotex / Palmu Plantagen / Sivupöytä Cobello / Rottinkinojatuoli Cobello / Seepratyyny Jotex / Ruukku Muubs / Trooppinen taulu Desenio

Nojatuoli Muubs / Kulho Muubs / Verho Woodnotes / Pöytälamppu Cobello / Päiväpeite Jotex / Talja Natures Collection / Matto Cobello / Rahi Natures Collection / Rahapuu Plantagen

1 Comment

 • Posted 29 toukokuun, 2020
  by Austin Laura

  Hello,
  We are a great team from Palma de Mallorca (Spain) who are offering gorgeous holiday houses for rent, at special prices.
  We offer large experience in the field- more than 15 years , high quality services, 24h assistance and speaking languages like Spanish, English and German.
  This could be the vacation of your dream that is what you deserve this year, therefore you will find the best offers of absolutely beautiful villas in the island just visiting our website https://bit.ly/mysunshinetravel and feel free to contact us, via phone or email.
  See you soon!

Leave a comment

 

Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkailublogi

Villa Lume © 2020. All Rights Reserved.