Sydän täynnä kiitollisuutta odotamme ensimmäistä joulua uudessa kodissa. Tämä koti on kuin yksi suuri joululahja, jota emme ole vielä kokonaan avanneet paketista. Pikku hiljaa, huone kerrallaan, olemme sisustaneet sitä meidän näköiseksi. Tämä koti on tarjonnut meille uuden elämänvaiheen ja tilaa kasvulle.

Ensimmäiseltä joululta odotamme rentoa yhdessäoloa, rauhoittumista ja ilon hetkiä hyvän ruoan sekä tärkeiden ihmisten parissa. Joululahjaksi sekä toisillemme että läheisillemme aiomme antaa yhteistä aikaa.

Kuluneet vuodet ovat kuluneet unelmien jahtaamiseen. Nyt kun muutamia isoja unelmia on onnistuttu toteuttamaan, on aika pysähtyä hetkeksi. Joulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hidastamiselle. Entä jos juuri tämä hetki olisi ainoa mitä meillä on? Mikä on tärkeää juuri nyt? Kuinka voisimme oppia keskittymään oleelliseen ja lakata tuntemasta syyllisyyttä kaikista niistä muista asioista joita ei pysty tekemään täydellisesti?

Unelmien toteuttaminen on vaatinut meiltä kovaa työtä, vaikeita valintoja, suorittamista, selviytymistä, luopumistakin. Yhteydenpito monien hyvien ystävien ja sukulaisten kanssa on jäänyt vähiin. Vapaa-aika on jäänyt vähiin. Toisinaan olemme juosseet edestakaisin ja jahdanneet jokaista kuluvaa minuuttia.

On aika kääntää sivua ja ottaa luova tauko, luoda hyväksyvää läsnäoloa, ja saavuttaa vapauttava, keveä tasapaino.

Rauhaisaa joulunaikaa kaikille!

2 Comments

Leave a comment

 

Lifestyleblogi | Rakennusblogi | Sisustusblogi | Matkablogi

Villa Lume © 2021. All Rights Reserved.